Livet ved Limfjorden

Livet ved Limfjorden 

Skive Kommune består af det kuperede Nordfjends, den frodige halvø Salling, moler-øen Fur og den gamle købstad Skive. 190 km kystlinje omkranser det meste af kommunen, og uanset hvor i kommunen, du befinder dig, er der max 12 km til nærmeste kyst. Så her er der optimale muligheder for at leve livet ved eller i nærheden af vandet.

  

Vi bruger naturen 

Naturen er en del af vores hverdag i Skive Kommune. Og vi er gode til at bruge den. Se f.eks. de mange naturbilleder i galleriet herunder, som er borgenes egne billeder fra Instagram. 

Naturen er også en integreret del i vores alle vores forskellige pasningstilbud. Tag eksempelvis med en tur i udeskole eller til undervisning i vandkanten i vores skoleliv. Læs mere om, hvordan vi inddrager naturen og RENT LIV i vores pasningstilbud.

 

Se flere flotte fotos fra Skiveegnen på #Skiverentliv på Instagram

Tag med dronen og oplev nogle af de smukke steder fra oven

Vi har sendt en drone en tur til vejrs for at vise dig et par af de smukke steder, der findes her på egnen. Du kan opleve Danmarks bedst bevarede middelalderborg, udforske Furs unikke moler, besøge havnebyen Glyngøre, finde roen i Ørslev Kloster og titte til Thise Mejeri. Tag med rundt ved at klikke på videoerne herunder.

Skive Kommune logo 
SKIVE.DK

 

Vi anvender vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies