Virksomheder i Skive Kommune 

Skive har dobbelt så mange produktions- og eksportvirksomheder som en gennemsnitskommune

Skive ligger i Produktionsdanmark. Det er i den her del af landet, at vi producerer en stor del af de varer, der får eksportkronerne til at strømme til landet. I alt er der omkring 5.000 private virksomheder i Skive Kommune. Langt de fleste er små og mellemstore, men der er også større virksomheder iblandt dem. En række af disse Skive virksomheder er Danmarks, Europas, og endda verdens førende indenfor offshore, vindkraft, klimastyring, elektronikkøling, med videre, og virksomhederne opererer på nogle af de største internationale vækstmarkeder. 

 

Fødevareproduktion i topklasse på Skiveegnen

Skiveegnen er kulturhistorisk landbrugsland, der i dag er kendetegnet ved moderne fødevareproduktion. Vi er beriget af den fedeste jord, og vi producerer kvalitetsfødevarer til de danske middagsborde, blandt andet i form af kød, mælkeprodukter samt fisk og skaldyr. Vores lokale Glyngøre Shellfish er leverandør til nogle af verdens bedste restauranter, heriblandt Noma. Og det prestigefyldte Thise Mejeri har gennem tre årtier stået i spidsen for den økologiske udvikling i Danmark. Dertil kommer de lokale bryggerier Hancock Bryggerierne, Fur Bryghus og Staarup Haandbryg, der ofte har markeret sig ved at vinde priser for deres gode smag.

 

Find ud af mere om jobmarkedet og jobmuligheder i Skive Kommune

Fælles for virksomhederne på egnen er, at de i dag står med et stort vækstpotentiale, som de ønsker at udnytte ved at gøre brug af højt kvalificeret arbejdskraft. Se ledige stillinger i Skive Kommune her. Du kan også læse mere om Skives erhvervsliv på skiveerhverv.dk eller få et overblik over dem i kortet med virksomheder herunder. 

Virksomheder på kort 

Se en oversigt over alle private og offentlige virksomheder i kommunen baseret på det centrale virksomhedsregister. 

Virksomheder på kort

 

Skive Kommune logo 
SKIVE.DK

 

Vi anvender vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies