Job og uddannelse 

Virksomhederne i Skive Kommune oplever stigende mangel på kvalificeret arbejdskraft indenfor flere fag og brancher.

Beskæftigelsen er stigende i både Skive og de øvrige kommuner i Vestjylland. I Skive Kommune er ledigheden blandt de laveste med 3,3 procent - mod landsgennemsnittet på 4,3 procent.  

Virksomhederne på egnen oplever derfor stigende mangel på kvalificeret arbejdskraft indenfor flere fag og brancher - af både højtuddannede, faglærte og ufaglærte.

Jobmulighederne er derfor både mange og gode på egnen. Følg Jobspot Skive på Facebook og LinkedIn for at få opslag med ledige jobs på Skiveegnen.  

Arbejder du eller din partner allerede i Skive, kan I med fordel benytte tilbuddet PARTNER JOBmatch, hvor ægtefæller til en ansatte på Skiveegnen får hjælp til jobsøgning i Skiveegnens virksomheder. 

Kabela fandt drømmejobbet i Glyngøre

n11saUFGeNs

Theis fik udfordringer og ansvar som nyuddannet

TTw7CtQN8pQ

Fokus på erhvervsuddannelser

Der er i Skive, som i resten af landet, et stort fokus på erhvervsuddannelser, og på Skive College tilbydes en bred vifte af uddannelser, hvoraf nogle er unikke for Skive, heriblandt el-forsyningsoperatør-, værktøjsmager- og møbelpolstreruddannelsen. Desuden findes der i Skive en række korte og mellemlange videregående uddannelser på Skive Kaserne, Social- og Sundhedsskolen, Erhvervsakademi Dania og Via University.  

Skive College 

Forsvaret 

Dania Erhvervsakademi

VIA University College

Læreruddannelsen 

Social- og Sundhedsskolen 

 

Skive Kommune logo 
SKIVE.DK

 

Vi anvender vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies