Job og uddannelse på Skiveegnen

Fremgang giver mange gode jobmuligheder

Beskæftigelsen er stigende i både Skive Kommune og de øvrige kommuner i Vestjylland. I Skive Kommune er ledigheden blandt de laveste med 3,3 procent - mod landsgennemsnittet på 4,3 procent.  Fremgangen betyder, at virksomhederne på egnen oplever stigende mangel på kvalificeret arbejdskraft indenfor flere fag og brancher - af både højtuddannede, faglærte og ufaglærte. Jobmulighederne er derfor både mange og gode på egnen. I videoerne herunder kan du møde Kabela, som fandt sit drømmejob i Glyngøre eller Theis, som fik udfordringer og ansvar som nyuddannet.

 

Se ledige stillinger i Skive Kommune

Få overblik over ledige stillinger i Skive Kommune. Følg desuden Jobspot Skive på Facebook og LinkedIn for at få opslag med ledige jobs på Skiveegnen. 

 

Vi hjælper din ægtefælle med at finde job

Arbejder du eller din partner allerede i Skive, kan I med fordel benytte tilbuddet PARTNER JOBmatch, hvor ægtefæller til ansatte på Skiveegnen får hjælp til jobsøgning i Skiveegnens virksomheder. 

 

Kabela fandt drømmejobbet i Glyngøre

n11saUFGeNs

Theis fik udfordringer og ansvar som nyuddannet

TTw7CtQN8pQ

Uddannelse på Skiveegnen

Der er i Skive, som i resten af landet, et stort fokus på erhvervsuddannelser, og på Skive College tilbydes en bred vifte af uddannelser, hvoraf nogle er unikke for Skive, heriblandt el-forsyningsoperatør-, værktøjsmager- og møbelpolstreruddannelsen.

Desuden findes der i Skive flere ungdomsuddannelser, samt en række korte og mellemlange videregående uddannelser ved Ingeniørregimentet på Skive Kaserne, Social- og Sundhedsskolen, Erhvervsakademi Dania og Via University.

Se listen over uddannelsesinstitutionerne i Skive herunder og læs mere om de forskellige uddannelser i Skive Kommune:

Skive College 

 

 

Forsvaret Skive Kaserne

Forsvaret 

Skive Gymnasium

 

 

Erhvervsakademi Dania Skive

Dania Erhvervsakademi

Social- og Sundhedsskolen 

 

 

VIA University College Skive

VIA University College

 

Skive Kommune logo 
SKIVE.DK

 

Vi anvender vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies