Gør karriere i Skive Kommune

Skive Kommune gemmer på spændende virksomheder og gode jobmuligheder

Mange af Skiveegnens virksomheder står i dag med et stort vækstpotentiale, som de ønsker at udnytte ved at gøre brug af højt kvalificeret arbejdskraft. Der er derfor et stort udbud af jobmuligheder inden for mange forskellige fag og brancher. Se en oversigt over alle ledige stillinger i Skive Kommune og få løbende opdateringer om nye stillinger ved at følge Jobspot - Skive på LinkedIn og Jobspot - Skive på Facebook.

Karrierefortællinger fra Skive Kommune

Særligt indenfor grøn omstilling gør Skiveegnens virksomheder sig bemærket - og der skabes nye jobs indenfor feltet. I videoen her, kan du høre Marianne Buwalda fortælle om, hvordan arbejdet med en ny innovationsplatform og et unikt samarbejde mellem den grønne erhvervspark GreenLab Skive og Skive College fik hende til at kigge mod Skive og stillingen som projektleder i Skive Colleges udviklingsafdeling. Se flere karrierevideoer her. 

Innovation og iværksætteri på Skiveegnen

Med projektet Innovation Skive arbejdes der for at skabe et innovationsmiljø på Skiveegnen. Visionen er at skabe gode rammer for flere succesfulde iværksættere og give grobund for videreudviklingen af egnens virksomheder i et stærkt samarbejde mellem erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner og kommunen. Se mere i videoen om Innovation Skive

Der findes allerede adskillige succesfulde iværksættere på Skiveegnen. I videoen her kan du f.eks. møde iværksætterne Brian og Sune fra Wellfarmed. De har udviklet et nyt produktionssystem, hvor de dyrker salat med rødderne hængende i luften! Vandforbruget er reduceret med 90%, og det er der både penge og store miljø-perspektiver i og metoden er på vej til Kina.  

Den grønne omstilling skaber jobs på Skiveegnen

Skiveegnen har i mere end 40 år været førende inden for den grønne omstilling. Og dén udvikling bliver ved med at tage fart. Ikke mindst siden den grønne erhvervspark GreenLab Skive er blevet en realitet. Det er ikke kun godt for klimaet og kampen for at finde de bedste løsninger på de store udfordringer, verden står over for i den sammenhæng. Det skaber også nye arbejdspladser lokalt. En af dem, der efter eget udsagn har fået et grønt drømmejob i Skive, er Maria Slebo Karentius Freund, som du ser i videoen herover. Hun er ansat som projektleder for CISKA-projektet (Cirkulære Industri- og Symbioseparker i Skandinavien) i Skive Kommunes grønne projektudviklingsteam, Energibyen Skive.

  

Vil du vide mere om dine karriemuligheder i Skive Kommune?

Kontakt Helle

Helle Dalsgaard Pedersen Bosætningskonsulent Skive

Helle Dalsgaard Pedersen

Bosætningskonsulent
Kommunikation, Udvikling & Erhverv

hedp@skivekommune.dk 9915 6539

Skive Kommune logo 
SKIVE.DK

 

Vi anvender vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies