Stærk frivilligkultur

Skive er én af de kommuner, der har allerflest foreninger.

I hvilken retning din interesse end går - om det er sport, kultur eller en særlig hobby - kan du finde en forening til det. I videoen nedenfor, kan du opleve om, hvordan en gruppe frivillige i fællesskab dyrker deres interesse for vin. 

De bærende kræfter i foreningerne er frivillige ildsjæle. Kunne du tænke dig, at arbejde som frivillig i en af de mange foreninger? Kontakt Frivilligcenter Skive for mere information. 

Ligeledes er der et bredt spektrum af sociale foreninger og hjælpeorganisationer, som yder støtte og vejledning, hvis livet bliver svært.

De aktive og oplysende foreninger suppleres af den folkeoplysende voksenundervisning, som bl.a. tilbyder undervisning, studiekredse og motion til en lav deltagerbetaling.

Læs mere om aftenskoler og foreninger i Skive Kommune.

3Q6lALK7O2A

Fællesskab i vinmarken 

En gruppe af frivillige har påtaget sig opgaven at passe vinstokkene ved Ørslev Kloster. De mødes hele året rundt for at beskære vinstokkene, høste druerne, tilse den lagrede vin - og selvfølgelig prøvesmage den lagrende vin løbende. Vinen bruges til forskellige arrangementer på klosteret - fx det årlige julemarked og diverse frivilligarrangementer.

 

 

Har du en interesse i at være frivillig? 

Kontakt Frivillighedcenter Skive

 

Skive Kommune logo 
SKIVE.DK

 

Vi anvender vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies