Mangfoldigt idrætsliv

Skive er en af de kommuner i landet, der har allerflest kvadratmeter fritidsfaciliteter til rådighed pr. indbygger.

Udover de gode faciliteter, er også mangfoldigheden af idrætsgrene karakteristisk for egnen. Den har en bredde, man ellers kun ser i større byer. Vi gør os bemærkede på eliteplan i håndbold, fodbold, travsport, atletik, taekwondo, boksere, badminton, golf, BMX, gymnastik, dans, bowling, skydning, windsurfing, sejlsport m.fl

I idrætsforeningerne og –klubberne har vi et anseligt stort antal aktive og frivillige. Hvert år afholder vi som kommune et stort arrangement, hvor vi hylder årets danske mestre, nordiske mestre og verdensmestre. Op mod 100 mestre plejer hvert år at fejres!

Ppr3peXZvOQ

Fællesskab om streetsporten

Hal A i Skive danner ramme om et stærkt fællesskab om streetsport for børn og unge fra hele egnen. Her mødes de for at dyrke deres interesse for streetsport. Der er faciliteter til både Skateboarding, Roller skating, Scooters og Trial Biking.

O-jJk3YiGaM

Fritidsaktiviteter for alle 

I Skive Kommune har vi en bred variation af fritidsaktiviteter. Alberte som du møder i videoen her går til motocross og synes det sjovt – især når hun kan køre fra drengene.

3BQ_s62hhEk

Atletikfaciliteter i top i Skive

DM Atletik indendørs er blevet afholdt i Spar Nord Arena i Skive i 11 år i træk. Her er faciliteterne nemlig top og udover at kunne afholde mesterskaber betyder det også, at vores mange lokale atleter har tid og plads til at træne året rundt. Det giver grobund for en god talentudvikling, som har resulteret i mange mestre gennem årene - se med i videoen her. 

Find din nye fritidsaktivitet i Skive

Se fritidstilbud

 

Skive Kommune logo 
SKIVE.DK

 

Vi anvender vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies