Foreninger for alle i Skive Kommune

Et bredt foreningsliv

Skive er én af de kommuner i Danmark, der har allerflest foreninger. Uanset i hvilken retning din interesse går - om det er sport, kultur eller en særlig hobby - kan du finde en forening til det på Skiveegnen. I videoen nedenfor, kan du eksempelvis opleve, hvordan en gruppe frivillige i fællesskab dyrker deres interesse for vin. De aktive og oplysende foreninger suppleres af den folkeoplysende voksenundervisning, som blandt andet tilbyder undervisning, studiekredse og motion til en lav deltagerbetaling. Der er desuden et bredt udvalg af sociale foreninger og hjælpeorganisationer, som yder støtte og vejledning, hvis livet bliver svært.

 

Find ud af mere om foreninger og aftenskoler på Skiveegnen

Find en oversigt over aftenskoler på Skive.dk her. På Kultunaut.dk kan du finde en oversigt over forskellige foreninger i Skive Kommune. Find ud af mere om de forskellige fritidstilbud i Skive Kommune her.

 

Stærke frivillige kræfter

De bærende kræfter i foreningerne er frivillige ildsjæle. Kunne du tænke dig at arbejde som frivillig i en af de mange foreninger? Kontakt Frivilligcenter Skive, hvis du vil vide mere om frivillige aktiviteter i Skive kommune.  

 

3Q6lALK7O2A

Fællesskab i vinmarken 

En gruppe af frivillige har påtaget sig opgaven at passe vinstokkene ved Ørslev Kloster. De mødes hele året rundt for at beskære vinstokkene, høste druerne, tilse den lagrede vin - og selvfølgelig prøvesmage den lagrende vin løbende. Vinen bruges til forskellige arrangementer på klosteret - fx det årlige julemarked og diverse frivilligarrangementer.

 

 

Har du en interesse i at være frivillig? 

Kontakt Frivilligcenter Skive

 

Skive Kommune logo 
SKIVE.DK

 

Vi anvender vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies