Aktiv i naturen 

Til vands

I Skive Kommune er der aldrig længere end 12 kilometer til fjorden. Det sætter naturligvis sit præg på det aktive fritids- og naturliv, og vores placering ved Limfjorden giver alsidige muligheder for udfoldelse. Lystfiskeri, lystbådssejlads, dykning og windsurfing er bare nogle af de muligheder, der er lige uden for døren næsten uanset, hvor på egnen, man bor. I videoerne herunder kan du blandt andre møde Nicklas, som er professionel surfer, fortælle om de unikke surf-forhold i Skive.

 

Til lands

Foretrækker du at mærke livet på landjorden, kan du opleve de skønne vidder på cykel, til fods eller på hesteryg på nogle egnens mange stier, som du blandt andet finder i

  • Naturpark Flyndersø - Sønderlem Vig

  • Gennem Sallings frodige landskaber

  • På molerøen Fur eller

  • i det kuperede terræn i Nordfjends

I Skive finder du ligeledes et udbygget stisystem, der forbinder byen med den omkringliggende natur og de rekreative områder med Skive Ådal, Krabbesholm Skov og Skive Plantage. I videoerne herunder kan du blandt andre møde Martin, som aktivt bruger naturen i sin fitness-virksomhed.

 

Tag med dronen og oplev naturen fra oven

Find ud af mere om naturen i Skive Kommune, og tag med dronen ud at se nogle af de smukke steder fra oven her. 

MNOEQR8efdQ

Perfekte rammer med fjord og skov

Martin er flyttet tilbage til Skive for at starte en fitness-virksomhed op. Her er de helt perfekte rammer med skov og fjord, og det bruger han aktivt som en del af træningen. Ved siden af sin iværksætterkarriere studerer han på læreruddannelsen i Skive, hvor han netop har mulighed for at kombinere uddannelsen med sine interesser for idræt og friluftsliv. Hør mere i videoen her. 

odtMM2pPbn4

Unikke surfforhold på fjorden

Nicklas flyttede sammen med sin familie til Skive fra Hørsholm på Nordsjælland, da han var 13 år gammel, fordi der er nogle helt unikke surf forhold her. Han er i dag professionel surfer og har bl.a. vundet bronze til VM.

 

Skive Kommune logo 
SKIVE.DK

 

Vi anvender vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies