Fritid

Fokus på unikke rammer for borgernes fritidsliv.

Skive Kommune er landets anden bedste idrætskommune, både når det kommer til faciliteter og engagement. Dansk Idrætsforbund har indtil dato gennemført to undersøgelser af kommunerne, og ved den første i 2013, løb vi med førstepladsen som Danmarks Bedste Idrætskommune. Ved den seneste undersøgelse måtte vi ’nøjes’ med en anden plads, da vi ikke kunne måle os med en anden kommunes fremgang på medlemstal. 

Hvad angår faciliteterne, så har ikke mindst det maritime liv særdeles gode betingelser. Med 190 km kystlinje, seks aktive havne og et hav af vand- og sejlsportsklubber giver optimale forhold til at dyrke det maritime liv med sejlsport, dyk, surf, kajak og roning, m.fl.

Også indendørs er vi mere end godt med. Eksempelvis har Skive en indendørs atletikarena, hvor der hvert år afvikles indendørs DM i atletik. I Skive by lægger Skive Hallerne baner til en af landets mest medlemsrige klubber, Skive fH. Og også i kommunens mindre byer er der gennem de seneste år gennemført markante renoveringer af idræts- og kulturhallerne, så de i dag er topmoderne og indbydende for de mange brugere. Som noget unikt, kan egnens foreninger og sportsklubber kvit og frit benytte faciliteterne, der er af meget høj kvalitet. 

I Skive Kommune vil vi gerne skabe gode rammer for, at alle har mulighed for at dele netop deres interesse med andre – derfor er vi med i Boblberg.dk. Hvad end det er en badmintonmakker, en rejsekammerat eller nogen at tage på geocaching med, du eftersøger er det portalen for det.

Gå på opdagelse i kortet og find fortællinger om fritidslivet

Indlæs flere billeder

Skive Kommune logo 
SKIVE.DK

 

Vi anvender vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies