Skoleliv på Skiveegnen

En lokal identitet hos børnene

Vi styrker børnenes lokale identitet ved at tage udgangspunkt i RENT LIV. Alle elever i Skive Kommunes folkeskoler stifter bekendtskab med Fjorden, Livet, Maden og Energien.

 

Vores folkeskoler inddrager de lokale kræfter

Vores folkeskole har sit eget særkende. Som et led i folkeskolereformen og den åbne skole inddrager vi de lokale kræfter som musikskole, kunstnere, folkebibliotek, læreruddannelsen og ildsjæle i et unikt partnerskab. Vi kalder det Skive DNA. Sammen har vi udviklet spændende læringsforløb med udgangspunkt i den egn, børnene er en del af.

 

Skole i naturen  

Lige meget hvor i Skive Kommune du sender dine børn i skole, har de naturen i nærområdet. Det nyder børnene godt af – også i skoletiden, når undervisningen bliver rykket uden for klasseværelsets fire vægge. I galleriet herunder kan du se billeder og video fra Fursund Børnehus og Skole. Her flytter undervisningen udenfor til forskellige steder i lokalområdet en dag om ugen.

 

Se skoletilbud og få flere fakta om skoler i Skive kommune

Du kan se vores forskellige skoletilbud her. Du kan også finde flere fakta omkring skoler i Skive Kommune via Kommuneguiden.

En dag i udeskolen

F

"Udeskolen er rigtig god til 
at få alle sanser i spil".

Hanne Brandt Christensen, lærer Fursund

Få en 360° rundtur i udeskolen

 

Skive Kommune logo 
SKIVE.DK

 

Vi anvender vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies