Pasningstilbud i Skive Kommune

Vi inddrager egnens herligheder i vores dagpleje, vuggestuer og børnehaver

I Skive Kommune synes vi, at det er vigtigt, at vores børn ved, hvad deres egn har at byde på. Derfor har vi siden 2013 inddraget RENT LIV i vores forskellige pasningstilbud. RENT LIV sammenfatter Skiveegnens fælles identitet. Det handler om fjorden, den bæredygtig energi, de gode madoplevelser og det aktive liv, som alle er med til at gøre livet på skiveegnen til noget helt særligt. Det synes vi også, at børnene skal nyde godt af i deres pasningstilbud. Det gælder både i de små oplevelser i hverdagen, men også, når vi afholder større fælles arrangementer.  

I videoerne herunder kan du se, hvordan Vestsalling Skole og Dagtilbud er på tur til Roslev Æbleplantage for at opleve, hvor maden kommer fra. Du kan også tage med til 'Skovdag' i Ørslev Kloster Børneunivers eller du kan læse om skolelivet på Skiveegnen.

 

Mere information om pasningstilbud og pladsanvisning

Find alle tilbud – både private og kommunale - for dagpleje, vuggestuer og børnehaver i Skive Kommune her. Du kan også finde mere information samt tilmelde dit barn til pasning via den digitale pladsanvisning.

2APs-PpD3nc

Fra jord til bord i børnehøjde

Se med i videoen her, hvor Vestsalling Skole og Dagtilbud er på tur til Roslev Æbleplantage for at opleve, hvor maden kommer kommer fra. 

Q8HCWGSWGsE

Skovdag som rullende overgang til skolen

Tag med på en skovdag i Ørslev Kloster Børneunivers i videoen her og oplev, hvordan en fælles skovdag med de ældste børnehavebørn og 0.klasse bruges i den rullende overgang fra børnehave til skole. 

 

Skive Kommune logo 
SKIVE.DK

 

Vi anvender vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies