Flere penge at leve for 

Lave kvadratmeterpriser i Skive Kommune giver dig råd til mere, større og bedre.

103.200 kroner. Så meget mere har en model-familie til rådighed om året, hvis den bor i Skive Kommune fremfor i Aarhus. I forhold til København er beløbet 189.600 kroner. Det viser en undersøgelse fra Nordea Kredit* i 2017. Beregningerne er lavet med udgangspunkt i en model-familie med en samlet årlig indkomst på 800.000 kr. Bosat i Skive Kommune vil familien have et månedligt rådighedsbeløb** på 21.900 kr. Til sammenligning ville samme familie have 13.300 kr. om året bosat i Aarhus, 6.100 kr. i København, mens rådighedsbeløbet ville gå 200 kr. i minus i Frederiksberg, som landets dyreste kommune at bo i.

Når man kigger på forskellene på henholdsvis 103.200 kroner til Aarhus-familien og 189.600 kroner til Københavener-familien på årsbasis, må man konstatere, at en Skive-familie har gode muligheder for at realisere sine boligdrømme.  

Nysgerrig på dine muligheder? 

Find din bolig

*Læs undersøgelsen fra Nordea Kredit her, hvor du også kan finde udregninger for flere model-familier
**Rådighedsbeløb er det beløb, som en model-familie på to voksne og to børn (et barn i en vuggestue og et i en børnehave) med bil og hus på 140 kvadratmeter har tilbage, når faste udgifter til banken, realkreditselskabet, forsikringer, skatter og daginstitutioner er betalt. Kort fortalt, det der er tilbage til at leve for. Modelfamilien har en husstandsindkomst på 800.000 kroner inkl. børnepenge.

 

Skive Kommune logo 
SKIVE.DK

 

Vi anvender vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies