Drømmeboligen

På Skiveegnen kan du finde noget helt særligt.

Drømmeboligen ser forskellig ud fra familie til familie. For nogen handler det om beliggenhed og arkitektur, mens det for andre er plads, natur og højt til himlen, der tæller. Uanset om du ønsker, at bo i byen eller på landet, så har du gode muligheder for at realisere dine boligdrømme i Skive Kommune. 

Her kan du bo på mange forskellige måder både i byen, landsbyen eller på landet. Boligmarkedet gemmer på en bred variation af huse og ejendomme, og her kan du finde noget helt særligt.

Designer Søren Vester, som mange kender fra TV, har sammen med sin familie fundet deres drømmebolig på Skiveegnen - en gammel præstegård i Thise. Se herunder hvordan de har udlever deres boligdrømme - og hør hvorfor de elsker at bo i Thise.

Højt til himlen 

Søren Vester er designer, han er kendt for sine lidt skæve vinkler og har altid gang i kreative projekter. 

Søren bor med sin familie på den gamle præstegård i landsbyen Thise. Her bor de i cykelafstand til det meste og tæt på alt det andet – i et smørhul, som Søren beskriver det. 

Ved siden af hovedbygningen fik han i 2015 bygget sit drømmehus, Driverhuset, som han kalder det. Fordi det ikke skal bruges til andet end kreative udfoldelser og driverliv. 

Gå på opdagelse i Vesters driverhus i billederne herover, og se også videoen, hvor Dorthe og Søren fortæller om, hvorfor de nyder livet i Thise. 

B

"Der er langt til naboen. Der er ikke nogen gardiner. Overgangen mellem ude og inde ophører, og det er en fed måde at bo på."

Søren Vester

Se Driverhuset i 360°

 

Skive Kommune logo 
SKIVE.DK

 

Vi anvender vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies