Byggegrunde på Skiveegnen

Byg nyt i Skive Kommune

Bygger man nyt, kan man bygge en bolig, der passer præcist til de ønsker og behov, man har.  Og ofte er det lige så billigt at bygge nyt, som det er at købe og renovere et gammelt hus op til dagens standarder. Hertil kommer, at man tit må indgå kompromiser, når man sætter et ældre hus i stand. Der er derfor flere gode grunde til at overveje at bygge nyt.

 

Find din byggegrund

Skiveegnen byder på attraktive byggegrunde i flere forskellige områder. Se en oversigt over kommunens udbud af byggegrunde på skive.dk

 

Oplev et nybyggerkvarter på Skiveegnen                 

Gå på opdagelse i billeder og video herunder og mød Rasmus og Marianne, der sammen med deres to piger har bygget hus i et ”børnemekka med plads til luft under vingerne”. 

 

Et mekka for børnefamilier

Familien her bor i et nybyggerkvarter, hvor mange børnefamilier den seneste årrække har bygget nye huse. Der er et mekka af børn, der løber ud og ind af husene og øver sig i at cykle på den trygge villavej. Alene i husene, der omkranser områdets fællesareal, bor der nu 60 børn.

Børnehaven og skolen ligger tæt på, og børnene kan cykle eller gå dertil ad sikre stisystemer - selv datteren på fire år, kan klare turen uden mor og far. Og trygheden er netop noget af det, Rasmus og Marianne fremhæver ved at bo her - og så de mange muligheder for børnene. Se mere i videoen og billederne overfor. 

B

I Nr. Søby er der plads til at have luft under vingerne.
At bo på landet, men tæt på byen

Rasmus Dige Nielsen

Få en 360° rundtur i Nr. Søby

 

Skive Kommune logo 
SKIVE.DK

 

Vi anvender vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies