Bolig i Skive Kommune

På Skiveegnen kan du finde noget helt særligt

Drømmeboligen ser forskellig ud fra familie til familie. For nogle handler det om beliggenhed og arkitektur, mens det for andre er plads, natur og højt til himlen, der tæller. På Skiveegnen kan du bo på mange forskellige måder både i byen, landsbyen eller på landet. Boligmarkedet gemmer på en bred variation af huse og ejendomme, og her kan du finde noget helt særligt. Så du har gode muligheder for at realisere dine boligdrømme i Skive Kommune. Se udbuddet af boliger til salg her. Du kan også læse om byggegrunde på Skiveegnen.

 

"Det er et smørhul"

Designer Søren Vester, som mange kender fra TV, har sammen med sin familie fundet deres drømmebolig på Skiveegnen - en gammel præstegård i Thise. Se herunder, hvordan de udlever deres boligdrømme - og hør, hvorfor de elsker at bo i Thise.

Højt til himlen 

Søren Vester er designer, han er kendt for sine lidt skæve vinkler og har altid gang i kreative projekter. 

Søren bor med sin familie på den gamle præstegård i landsbyen Thise. Her bor de i cykelafstand til det meste og tæt på alt det andet – i et smørhul, som Søren beskriver det. 

Ved siden af hovedbygningen fik han i 2015 bygget sit drømmehus, Driverhuset, som han kalder det. Fordi det ikke skal bruges til andet end kreative udfoldelser og driverliv. 

Gå på opdagelse i Vesters driverhus i billederne herover, og se også videoen, hvor Dorthe og Søren fortæller om, hvorfor de nyder livet i Thise. 

B

"Der er langt til naboen. Der er ikke nogen gardiner. Overgangen mellem ude og inde ophører, og det er en fed måde at bo på."

Søren Vester

Se Driverhuset i 360°

 

Skive Kommune logo 
SKIVE.DK

 

Vi anvender vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies